Een verrasing gistermiddag! Stuurgroep Laaggeletterdheid Steenwijkerland! bezorgde me een cadeau.Ik heb het naast mijn blauwe lesmap gelegd op de orgelbank. Die blauwe map ligt er nu al een paar maanden, ongebruikt. Die map bevat de planning van de lessen aan Noushin, Lucia, Sara en Omayma. Ik maakte  altijd  een dagplanning. Heel gedetailleerd Toen moesten we volgens de inspectie een weekplanning maken. O, dat kan ik wel, dat is niet zo moeilijk: “maandag les 1,dinsdag les 2, woensdag les 3, enz…Alleen werkt dat zo niet in de praktijk.  Passend onderwijs?? Ik heb dat nooit kunnen geven, de middelen ontbraken .

Nu, als taalcoach kan ik dat wel! Noushin, Lucia, Sara, Omayma; ze zijn all emaal zo verschillend.

Maar ja, Corona staat in de weg. We hebben afgesproken, dat we na de zomervakantie weer gaan beginnen. Ik heb al een  paar maanden niets gedaan, tenminste niet als taalcoach. Dit verrassingspakket waardeer ik dus zeer!

Intussen kwam er ook bericht van Bolderm: ali en ik kunnen waarschijnlijk toch naar Istrië! De mondkapjes nemen we dan maar voor lief.

Reactie plaatsen

Reacties

Coby Raes-van de Wal
4 jaar geleden

Tjallie,
mijn vakantie is al weer even voorbij.
Ik ben nu weer helemaal bij met het lezen van je blogs.
Gefeliciteerd met je cadeau - mooie geste van waardering- en gefeliciteerd met het bericht dat jullie waarschijnlijk toch naar Istriƫ kunnen!