24 maart 2021

24 maart 2021

Vandaag zag ik, dat mijn site 4700x bezocht is. Hm. Lijkt me niet verkeerd in 5 jaar tijd. 900x per jaar, 3 bezoekers per dag, zo ongeveer. Dat mag in coronatijd fysiek helemaal niet! Ik ben dus een gelukkig mens!
In de afgelopen jaren heb ik over heel wat onderwerpen geschreven en blijkbaar vinden mensen dat interessant. Ja toch? Anders kreeg ik niet zoveel bezoek.
De afgelopen tijd gingen mijn stukjes vaak over corona, daar kon ik niet onderuit en dat wil ik ook helemaal niet. Natuurlijk heb ik de persconferentie gisteravond gevolgd. Er was niets nieuws: gewoon DOORBIJTEN! Voor mij is dat niet zo moeilijk, ik bijt wel. Ik snap best, dat het voor heel veel mensen heel moeilijk is.
Dan is er ook nog de verkenning na de verkiezingen. Die 2 dames wens ik sterkte. Na de gesprekken van de fractieleiders met de verkenners hoor ik de analyses van de commentatoren en denk: Weer die dubbele agenda’s. Nou ja, ik wacht het wel af.

Er zijn ook leuke dingen:

Vanmiddag zat ik weer in de jury van een voorleeswedstrijd, nu de regionale. Richard, Willeke en ik waren het heel snel eens. Ook deze keer zaten we naar filmpjes van de kandidaten te kijken. Sabine had ons van alle gemakken voorzien en terwijl wij genoten van koffie en thee, genoten we ook van 10 kinderen, die voorlazen. Sommigen vanuit huis, sommigen vanuit school. Willeke sprak de winnaars toe. Normaal doen we dat met alle deelnemers en supporters samen, maar ja, dat gaat dus nog steeds niet.

Gisteren heb ik Lammy gefeliciteerd met haar verjaardag, maar dat was een dag te vroeg… De tijd gaat ook zo snel… Mijn moeder zou zeggen: “Ik ben met de dagen in de war”. Dat was ik dus ook. (Ik lijk op mijn moeder volgens sommigen.) Gisteren heb ik Lammy toen maar een fijne oudejaarsdag gewenst en vanmorgen “Gelukkig nieuwjaar”. Mijn moeder en mijn zus zijn op dezelfde dag jarig. Voor mijn moeder wel een heel speciaal cadeau, 80 jaar geleden. Voor Lammy eerst wel leuk (alle ooms en tantes brachten ook een cadeautje voor haar mee), maar later wel eens lastig.

Zo meteen ga ik naar Ajax kijken. Ik ben voor Feyenoord (omdat mijn hele familie voor Ajax is. Lekker recalcitrant, daar houd ik van), maar ik gun Ajax de overwinning. Over Qatar heb ik wel een mening….

24 maart 2021..

i

Reactie plaatsen

Reacties

Henrike Laning
3 jaar geleden

Leuke blog! Ik ben ook zo vaak met de dagen in de war. En oma zou woensdag 107 geworden zijn. Daar hebben wij het hier thuis nog even over gehad. Wat leuk dat je die voorleeswedstrijden doet! Echt heel goed om voorlezen en lezen te stimuleren!