Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

25 juli 2020

Deze foto heb ik woensdagmorgen gemaakt. Ik was net wakker, maar wel echt wakker! Wat een prachtige lucht! Links van het midden zie je een paal. Ik zou kunnen zeggen, dat het een ooievaarsnest bevat en wellicht geloof je dat. De ooievaars zijn net even weg om materiaal te halen om hun nest klaar te maken….

Als ik nu een heel verhaal over dat ooievaarsnest zou schrijven, zou je dat vast geloven.  

Maar nee, De foto is een feit, het verhaal zou nep-nieuws zijn. Die paal is een lantaarnpaal, zo’n 3 meter van mij af, die staat naast mijn tuinpaadje, op de grens met de buren.  ’s Avonds verlicht deze lantaarnpaal met een paar collega’s onze straat.

Hoe gemakkelijk is het om nep-nieuws te verspreiden!!

Die foto heb ik gemaakt, omdat ik die wolken en daartussen die blauwe lucht zo mooi vond! Ik zie altijd van alles in de wolken. Hier zie ik de kaart van Europa…Met een beetje fantasie natuurlijk.

Het is vakantietijd, juli 2020. Ali en ik gaan pas in september, naar Istrië, Kroatië. Vorige week mocht het weer. Deze week mocht het niet meer. Toeristen worden teruggehaald en 2 weken in quarantaine wordt geadviseerd.

Tja.

Dat woord gebruik ik nogal eens. Dan weet ik het gewoon niet.

Ali en ik zijn het eens: We wachten het gewoon af. Als het dit jaar niet lukt, dan volgend jaar. “BLEW”, zou mijn moeder zeggen. Nou ja, de afkorting is van mij. Zij zei altijd :”Bij leven en welzijn”.

Gisteren hielp ik weer bij de Voedselbank. Volgende week ga ik er een filmpje van maken. Ik kan er intussen een boek over schrijven! Niets menselijks is ook daar vreemd!