WEEK VAN DE APK

Tegenwoordig heb je allemaal bijzondere dagen. Vorig jaar heb ik al over internationale vrouwendag geschreven en deze week waren er een paar waarvan ik nog nooit gehoord had: dag van het geluk, wereld verteldag en nog een aantal, maar die ben ik vergeten.

Voor mij was het een bijzondere week: de week van de APK. Allereerst mijn auto. Voor de eerste keer moest hij de verplichte keuring ondergaan. Geen problemen gelukkig, alleen een paar nieuwe ruitenwissers. Daardoor heb ik weer een onbelemmerde kijk op de wereld.

Daarna mijn fiets. Ik vergeet vaak, dat ik een fiets heb en stap automatisch in de auto. Die fiets heeft dan ook de hele winter stil gestaan en de banden waren leeg. Ik kreeg ze niet opgepompt, dus naar de fietsenmaker. Kan die gelijk de rest even keuren.

Intussen is mijn tuin ook aan een APK onderworpen. Daar hoefden geen onderdelen bij, maar wel heel veel uit en af. Nu ligt die er weer prachtig bij en elke keer als ik naar buiten kijk geniet ik er van. Nu ook: de zon schijnt en de tuinstoelen nodigen me uit om er met een boek te gaan zitten. Ga ik straks doen: blij vooruitzicht dat mij streelt!

Gisteravond hebben mijn laptop en tablet hun APK gehad. Er kwam een student aan huis en ik heb er weer heel wat bij geleerd. Alleen jammer, dat ik het altijd zo snel weer vergeten ben, anders kon ik het volgend jaar zelf.

En tenslotte heb ik ook zelf weer een APK gehad, al zal mijn coach dat ongetwijfeld anders noemen. Regelmatig je hoofd leeg praten en nieuwe impulsen krijgen en ideeën opdoen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Al met al een goedgekeurde week!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke
7 jaar geleden

Goed bezig ☺